Follow us
You are here:

PwC Netherlands

Website
http://www.werkenbijpwc.nl
Sector
Accounting & Controlling, Audit, Advisory
Required language
Dutch
Location
Other, Amsterdam, Eindhoven, Maastricht

About PwC Netherlands

Alle ruimte om het beste uit jezelf te halen

 

PwC is een netwerk van firma’s in 155 landen met meer dan 284.000 mensen, waarvan ruim 5.500 in Nederland. Wij zien het als onze taak om kwaliteit te leveren op het gebied van assurance-, belastingen adviesdiensten.

Een wereld vol kansen

Jouw carrière is wat het is: van jou. Jij bepaalt, wij bieden je de kansen. Op uitdagend werk dat er toe doet. Om het maximale uit jezelf te halen. Om mee te bouwen aan vertrouwen in de maatschappij en een bijdrage te leveren aan het oplossen van belangrijke problemen.

Leren en inspireren

Je wordt intensief begeleid en er is volop ruimte voor jouw ambitie en persoonlijke keuzes. We bieden afwisselende werkzaamheden bij vooraanstaande klanten. Je hebt toegang tot een wereldwijd netwerk en deelt je kennis, ideeën en vragen met de beste professionals uit je vakgebied. Je werkt in multidisciplinaire teams met collega’s die elkaar inspireren. Ook daarom vind je bij PwC veel mensen met verschillende opleidingen en culturele achtergronden.

Verras jezelf en je klanten

Om onze klanten te verrassen, blijven we zoeken naar nieuwe invalshoeken. Daarom helpen we je graag verder bij het ontdekken van je sterke punten. Met coaching, inspirerende collega’s, opleidingen en de mogelijkheid te switchen tussen sectoren en vestigingen. Of je gaat een korte of langere periode naar het buitenland. Als het om jouw ontwikkeling gaat, kent PwC geen grenzen.

Kijk voor actuele evenementen, stages en vacatures op pwc.nl/carriere of neem contact op met Carmen Schraven via +31638194731 of via carmen.schraven@pwc.com

 

Sponsors