Follow us
You are here:

Joanknecht

Main partners

Website
http://www.joanknecht.nl
Sector
Accounting & Controlling, Audit, Advisory
Required language
Dutch

About Joanknecht

Joanknecht 
Joanknecht is een ècht Eindhovens kantoor en bestaat sinds 1948. Met ruim 120 gedreven professionals zijn wij sinds jaar en dag een partner voor ondernemers op weg naar succes. In de regio Brainport, maar ook ver daarbuiten. Een organisatie die groeit en waar ontwikkeling van de medewerkers erg belangrijk is. Ons kantoor heeft één vestiging. De grote voordelen hiervan zijn snelle kennisdeling, directe communicatie en hoge kwaliteit binnen een open cultuur. Een perfecte omgeving om op een persoonlijke manier te groeien!

Ontwikkelen van talent
In 2015 zijn wij als organisatie een nieuwe strategie ingeslagen, strategie 2015-2018 zoals wij deze noemen. Qua doelstellingen kun je hierbij o.a. denken aan het efficiënter inrichten van processen, groei in klanten, klantgerichtheid en het ontwikkelen van talent. Wanneer je in dienst treedt binnen Joanknecht word je gekoppeld aan een persoonlijke coach. Je coach is je eerste lijnsaanspreekpunt inzake je ontwikkeling en fungeert hierin als sparringspartner. Je bent zelf de regisseur van je eigen ontwikkeling en groei!

Bouwen aan jouw carrière
Carrièremogelijkheden

Wij bieden naast uitdagende startersfuncties ook mogelijkheden om bij Joanknecht een werkstudentschap te lopen. Tijdens de sollicitatieprocedure kijken we samen naar welke afdeling het beste bij jou past. De focus tijdens je werkstudentschap zal op deze betreffende afdeling liggen. Wij bieden echter studenten de mogelijkheid om door middel van een traineeship kennis te maken met al onze afdelingen. Dit kan plaatsvinden aan de hand van een kennismakingsgesprek, een interactieve case of een daadwerkelijke uitwisseling met de andere afdeling. Bij aanvang van je werkstudentschap start je met een algemeen introductieprogramma. Een perfecte leeromgeving!

Contact
Heb je een vraag, opmerking of wil je meer informatie? Ga dan snel naar onze website www.joanknecht.nl. Hier vind je alle informatie over onze meeloopdagen, stagemogelijkheden, bijbanen en starterfuncties. Daarnaast kun je via onze website direct je vraag stellen aan één van onze medewerkers. Je kunt natuurlijk ook altijd telefonisch contact opnemen met Lonneke van Loon, HR adviseur, op telefoonnummer +31 (0) 40 240 94 63 of via lvloon@joanknecht . We helpen je graag!