Follow us
You are here:

Main partners

Scriptiestage Audit - location Maastricht & Eindhoven

Company
BDO Netherlands
Type
Thesis internship
Location
Other,Eindhoven, Maastricht
Sector
Audit
Required language
Dutch
Website
http://www.werkenbijbdo.nl

Description

Dit is je baan  

Rond jij een financiële wo-studie af en zoek je een scriptiestage die helemaal bij jouw ambities past? Kies dan voor een afstudeerstage bij BDO. Dan doe je werkervaring op binnen onze auditpraktijk terwijl je je scriptie schrijft. Zo krijg je een beeld van de werkzaamheden, onze organisatie en klanten. Je stageperiode passen we aan jouw wensen en voorkeuren aan en je wordt goed begeleid door een ervaren (assistent) accountant. Na je afstuderen verwelkomen we je graag als collega. En mag je op onze kosten ook je (post)master tot registeraccountant in deeltijd te volgen.  

Wat je gaat doen  

BDO is dé plek om de beste te worden in je vak. Als scriptant ben je onderdeel van een hecht team binnen de Audit & Assurancepraktijk. Je werkt voor middelgrote en grote klanten en voor het midden- en kleinbedrijf (profit en non-profit). Zoals technology, retail of financial services en ziekenhuizen, provincies en culturele instellingen zoals musea. Lees hier wat je gaat doen.  

Als scriptant: 

  • ben je tijdens stageperiode uiteraard voornamelijk bezig met het schrijven van je scriptie;  

  • krijg je de mogelijkheid om mee te werken in de praktijk en een beeld te krijgen van de werkzaamheden, onze organisatie en klanten. Onze klantenportefeuille is zeer divers: van internationale ondernemingen tot MKB en van gerenommeerde familiebedrijven tot non-profitorganisaties. 

Dit bieden wij jou:

  • Ruime stagevergoeding

  • vergoeding van reiskosten

  • laptop & thuiswerkset

  • doorgroeimogelijkheden

  • begeleiding door vaste mentor

  • trainingen via de BDO academie

  • training op-the-job

 

Vacature Scriptiestage Audit | BDO Eindhoven (werkenbijbdo.nl)

Sponsors