Follow us
You are here:

Main partners

Meeloopstage Assurance (alle kantoren)

Company
PwC Netherlands
Type
Internship
Location
Other,Amsterdam,Eindhoven, Maastricht
Sector
Accounting & Controlling, Audit
Required language
Dutch
Website
http://www.werkenbijpwc.nl

Description

Job ID: 38537WD

Werkveld: Assurance

Level: Intern/Trainee

Locatie: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Zwolle, Breda, Eindhoven, Groningen, Maastricht

Volg jij de HBO-opleiding Accountancy of een WO Bachelor in de richting van Bedrijfseconomie of International Business Administration en wil je graag ervaren hoe het er bij een gerenommeerd bedrijf in de praktijk aan toe gaat? Bij PwC krijg je die kans tijdens je meeloopstage Accountancy. Je draait drie tot zes maanden mee als volwaardig teamlid en krijgt zo een goed beeld van wat je doet als je werkt bij PwC. Je kunt solliciteren voor een stage op drie verschillende momenten, startende: september, november en februari.

Vereisten

Je bent talentvol en ambitieus. Je wilt jezelf ontplooien en nu al vaardigheden, inzichten en relaties opbouwen die de rest van je carrière van pas komen.

  • Je volgt de HBO-opleiding Accountancy en loopt graag meeloopstage bij PwC in je derde jaar;

  • Je volgt een WO Bachelor in de richting van Bedrijfseconomie of International Business Administration;

  • Je bent communicatief en cijfermatig sterk, klantgericht en werkt graag in een team;

  • Je wilt graag je opgedane kennis in de praktijk toetsen en een beeld krijgen van PwC als mogelijk toekomstig werkgever.

Verantwoordelijkheden

Tijdens je Meeloopstage Accountancy, die varieert van drie tot 6 maanden, werk je als volwaardig teamlid in de assurance praktijk. Je deelt je flexibele werkplek bij klanten en op ons kantoor met je collega’s en zult merken dat jouw ondersteuning door de open cultuur binnen de groep niet beperkt blijft tot alleen jouw begeleider. Andere collega’s staan jou ook graag bij wanneer je vragen hebt of tegen problemen aanloopt. Doordat je omringd bent door professionals die veel verschillende klanten bedienen, heb je volop mogelijkheden om jouw kennis, theorieën en conclusies aan de praktijk te toetsen.

Wat bieden wij

Jouw carrière is exact dat: van jou. Jíj bepaalt. Wíj bieden je de kansen. Uitdagend werk dat er toe doet. Om het maximale uit jezelf te halen. Om mee te bouwen aan het vertrouwen in de maatschappij en een bijdrage te leveren aan het oplossen van belangrijke problemen. Daarbij word je intensief begeleid en er is ruimte voor jouw ambitie en persoonlijke keuzes. We bieden afwisselende werkzaamheden bij vooraanstaande klanten. Je hebt toegang tot een wereldwijd netwerk en deelt je kennis, ideeën en vragen met de beste professionals uit je vakgebied en andere disciplines. Je wordt gewaardeerd om wie je bent én wat je doet. In een inspirerende, inclusieve en respectvolle werkomgeving met leuke collega’s.

Als je bij PwC stage gaat lopen, kun je tevens rekenen op het volgende:

  • Je wordt persoonlijk begeleid door een ervaren professional uit de praktijk, die wekelijks contact met je heeft en je ondersteunt bij je ontwikkeling;

  • In overleg met jou en je opleiding stellen we een passend stageprogramma op, op het niveau van jouw vordering en studie;

  • Je krijgt een laptop van de zaak en hebt de mogelijkheid om uitgebreid kennis te maken met jouw mogelijke toekomstige werkgever.


Solliciteer nu!

Enthousiast? Solliciteer direct en geef in je motivatiebrief aan welk kantoor jouw voorkeur heeft. De selectieprocedure bestaat uit een online assessment, persoonlijke kennismaking en een interview. We zullen uiterlijk binnen twee weken reageren op jouw sollicitatie.

Voor vragen neem contact op met:

Carmen Schraven (Breda, Maastricht, Eindhoven)

+31 (0)6- 38 19 47 31

carmen.schraven@pwc.com

Fleur Snouckaert (Amsterdam)

+31 (0)6-43 29 97 45

fleur.snouckaert@pwc.com

Hester Korenhof (Groningen, Zwolle, Utrecht)

+31 (0)6-34 19 67 22

hester.korenhof@pwc.com

Patrick Aarnoudse (Rotterdam)

+31 (0)6-38 18 47 52

patrick.aarnoudse@pwc.com

Sponsors