Follow us
You are here:

Stage Mergers and Acquisitions

Main partners

Company
Boels Rental
Type
Internship
Location
Maastricht,Other,Eindhoven, Maastricht
Sector
Logistics, Organisation & Processes, Supply Chain
Required language
Dutch

Description

Dit is de rol

Boels pitstop

Zet jij het Boels hoofdkantoor in Sittard op scherp? Als stagiair M&A ga jij zelfstandig aan de slag met een project die de afdeling en het proces binnen Boels verder brengt. Je gaat meewerken in de dynamische wereld van M&A waar je gedegen bedrijfsanalyses en marktanalyses gaat maken en mee helpt in de uitvoer van financiële analyses. Deze analyses ga je vertalen naar managementinformatie die je opstelt en bijhoudt in de rapportages. Daarnaast ondersteun je collega’s bij bestaande projecten en dagelijkse werkzaamheden.

Door dagelijks overleg met het team in Sittard over de projecten en strategie kom jij als stagiair M&A tot de best passende resultaten. Deze inzichten worden o.a. met de Business Managers  besproken en getoetst aan de werkelijkheid. Tijdens de eerste fase van je stage ga je aan de slag om de organisatie te leren kennen en bekend te raken met de verhuur branche. Vervolgens ga je aan de slag met een van de projecten binnen M&A en Integratie. In de laatste fase van de stage presenteer je de uitkomsten aan het senior management van de organisatie.

De Boels Familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie! Het oranje team in Sittard waar jij bij kan horen bestaat uit drie enthousiaste collega’s. Het is een ambitieus team met verschillende studieachtergronden waarin veel overlegd wordt en waarin continue wordt gespard over de uitdagingen en mogelijke oplossingen.

Het oranje team en jij

Ondernemend en ambitieus: jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als stagiair M&A de beste te worden bij Boels:

  • Volg je een HBO of WO opleiding
  • Ben je analytisch en cijfermatig sterk
  • Beheers je zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift
  • Duurt je stage minimaal 5 maanden

Je krijgt een heleBoels

Als je ons komt versterken als stagiair M&A, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

  • Een passende stagevergoeding
  • Reiskostenvergoeding richting Sittard
  • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven

Boelseye!

Is deze vacature van stagiair M&A in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatApp op 06 11 388 071 of via mail: nina.borghoms@boels.nl. Hoor ik snel wat van je?

 

Interesse? Klik dan hier om naar de originele vacature te gaan!