Follow us
You are here:

Medewerker Debiteuren Administratie

Main partners

Company
Boels Rental
Type
Vacancy
Location
Other
Sector
Finance, Logistics, Organisation & Processes, Supply Chain
Required language
Dutch

Description

Dit is de rol

Boels pitstop

Als Medewerker Debiteurenadministratie op de afdeling Accounts Receivable (Debiteuren) in Sittard coördineer jij de inkomende telefoontjes van externe en interne klanten. Jij staat de klanten graag te woord om deze vervolgens met de juiste persoon binnen Boels te verbinden. Dit doe je in het Nederlands, Duits en eventueel Engels. Samen met je collega’s beheer je daarnaast de mailboxen en handelt de lopende zaken af, waar nodig weet je ook deze intern en extern te escaleren.

Je hebt een verantwoordelijke functie waarin je zelfstandig beslissingen neemt over het leveren van high-value items aan geblokkeerde debiteuren, of zelfs het permanent vrijzetten van klanten. Het maken van goede afspraken met klanten en het vastleggen hiervan, dat is jou op het lijf geschreven.

Als Medewerker Debiteurenadministratie werk je accuraat en secuur, hebt een hands-on mentaliteit en het vermogen om effectief en snel te presteren onder druk. Verder ben jij een betrokken teamlid en scherp op potentiële procesverbeteringen, samen met je collega’s til je de afdeling naar een hoger niveau. Deze superleuke uitdaging ga jij aan vanuit ons hoofdkantoor in Sittard!

De Boels-Familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie!

Het oranje team in Sittard waar jij bij kan horen bestaat uit 14 enthousiaste collega’s in verschillende disciplines. Je komt thuis in het Credit Operations team, onderdeel van de dynamische afdeling Accounts Receivable. Het zijn stuk voor stuk leuke collega’s die houden van hard werken, maar waar humor ook zeker niet vergeten wordt.

Het oranje team en jij

Meertalig en communicatief: jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als Medewerker Debiteurenadministratie de beste te worden bij Boels, beschik je over:

  • Afgeronde MBO of HBO opleiding, ervaring in telefonische klantenservice is gewenst
  • Uitstekende taalvaardigheid in het Nederlands en Duits, Engels is een pré
  • Goede communicatieve vaardigheden, plezier in het omgaan met klanten en plezier aan de telefoon
  • Goede beheersing van het Microsoft Office pakket 
  • Ervaring met SAP is een pré

Je krijgt een heleBoels

Als je ons komt versterken als Medewerker Debiteurenadministratie in Sittard, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:  

  • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past
  • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 dagen (en de mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
  • Reiskostenvergoeding richting Sittard
  • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
  • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

Boelseye!

Is de functie van Medewerker Debiteurenadministratie in Sittard een schoot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06-4108 5663 of via mail: michelle.mallie@boels.nl. Hoor ik snel wat van je?

 

Interesse? Klik dan hier om naar de originele vacature te gaan!