Follow us
You are here:

Medewerker Crediteuren Administratie

Main partners

Company
Boels Rental
Type
Vacancy
Location
Other
Sector
Finance, Logistics, Organisation & Processes, Supply Chain
Required language
Dutch

Description

Dit is de rol

Boels pitstop

Als Medewerker Crediteurenadministratie zorg jij samen met jouw collega’s in Sittard voor de juiste uitvoering van de crediteurenadministratie van al onze vestigingen in Europa. Je bent de vraagbaak voor je collega’s buiten de afdeling met betrekking tot de stand van zaken van het verwerken van facturen. Je boekt inkoopfacturen in, controleert of deze overeenkomen met de bestellingen in SAP en codeert de facturen. Ook ben je medeverantwoordelijk voor de tijdige betaling van facturen, het bijhouden van tussenrekeningen en ondersteun  je bij diverse administratieve taken inzake de maand- en jaarafsluiting. Je bent als medewerker crediteurenadministratie dagelijks bezig met het stellen van prioriteiten in je werkzaamheden en bewaakt daarbij de balans tussen snelheid en kwaliteit. Je denkt actief mee hoe we onze processen steeds kunnen verbeteren om onze interne klant nog beter van dienst te zijn. Het betreft een ondersteunende rol, waarbij je zelfstandig je taken uitvoert. Dit doe je vanuit het hoofdkantoor in Sittard voor de gehele internationale Boels organisatie.

De Boels-Familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie!
Het oranje team in Sittard  waar jij bij kan horen bestaat uit ongeveer 20 enthousiaste collega’s. Het zijn stuk voor stuk leuke collega’s die houden van hard werken, maar waar humor ook zeker niet vergeten wordt.
 

Het oranje team en jij

Leergierig, gedreven, servicegericht, procesmatig denken en analytisch: jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als Medewerker Crediteurenadministratie de beste te worden bij Boels, heb je:

 • Een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in de richting Bedrijfseconomie
 • Goede kennis van Office-programma’s; het is een pré als je ook al bekend bent met SAP
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, het is een pré als jij je goed verstaanbaar kan maken in het Duits
 • Uitstekende communicatievaardigheden en daarbij ben je tactvol, stressbestendig, accuraat en resultaatgericht
 • Een hands- on mentaliteit

Je krijgt een heleBoels
Als je ons komt versterken als Medewerker Crediteurenadministratie, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 1.833,-  en € 2.618,- bruto op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur)
 • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 dagen (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!

Is deze vacature van Medewerker Crediteurenadministratie in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06-4108 5663 of via mail: michelle.mallie@boels.nl. Hoor ik snel wat van je? 

 

Interesse? Klik dan hier om naar de originele vacature te gaan!