Follow us
You are here:

Junior Accounting Employee

Main partners

Company
Boels Rental
Type
Vacancy
Location
Other
Sector
Accounting & Controlling, Logistics, Organisation & Processes, Supply Chain
Required language
Dutch

Description

Dit is de rol

Boels pitstop

Als Junior Accounting Employee werk je ondersteunend aan de senior accountant bij het verwerken van de grootboekadministratie. Je verwerkt kas- en banktransacties, de betrokken tussenrekeningen en verzorgt de afwikkeling van de debiteuren en crediteuren.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de maandelijkse rapportage van kasafwijkingen en met jouw scherpe oog voor detail spoor je mogelijke fraudegevallen op. Tevens ben je verantwoordelijk voor het proces rondom refunds (handmatig en geautomatiseerd), jij zorgt dat dit proces vloeiend verloopt en waar nodig initieer jij verbeteringen rondom deze processen. Ook verzorg jij de voorbereiding en uitvoering van week-, maand- en jaarrapportage en reconciliaties van grootboekrekeningen.

Naast bovenstaande werkzaamheden draag je bij aan het verbeteren van je eigen werk en dat van je collega’s. Je beschrijft en verbetert voortdurend processen, denk hierbij aan de processen rondom tussenrekeningen, de maandafsluiting, maar ook systeemverbeteringen.
 

De Boels-Familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie!
Het oranje team in Sittard waar jij bij kan horen bestaat uit 17 enthousiaste collega’s in verschillende disciplines. Iedereen in het team heeft een eigen specialisatie. Jullie delen een passie voor Finance en IT en iedereen is bereid om een extra stap te zetten voor onze snelgroeiende, internationale organisatie. Dit zorgt voor een fijne werksfeer waarin iedereen veel van elkaar kan leren.
 

Het oranje team en jij

Analytisch en communicatief sterk; jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als Junior Accounting Employee de beste te worden bij Boels, neem je het volgende mee:

 • Een afgeronde HBO/WO opleiding in financiële of economische richting
 • Minimaal 1 jaar werkervaring in general ledger (GL) accounting (of relevante stage ervaringen)
 • Uitstekende kennis van Excel en het hebben van ervaring met SAP is een pré
 • Goede communicatievaardigheden in het Nederlands en Engels, Duits is een pré
 • Je bent stressbestendig, hebt probleemoplossende vaardigheden en werkt met aandacht voor details

Je krijgt een heleBoels
Als je ons komt versterken als Junior Accounting Employee, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past
 • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 dagen (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

Boelseye!

Is deze vacature van Junior Accounting Employee in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06-4108 5663 of via mail: michelle.mallie@boels.nl. Hoor ik snel wat van je?

 

Interesse? Klik dan hier om naar de originele vacature te gaan!