Follow us
You are here:

Hulpkracht

Main partners

Company
Boels Rental
Type
Vacancy
Location
Other
Sector
Logistics, Organisation & Processes, Supply Chain
Required language
Dutch

Description

Dit is de rol

Boels pitstop

Let op: Deze vacature is ook beschikbaar voor de andere Boels locaties in Nederland


Kom jij ons team in Geleen  versterken, voor minimaal 4 uur per week? Nadat jij zorgvuldig bent ingewerkt door jouw collega’s, ga jij zelfstandig aan het werk achter de balie. Jij luistert goed naar de vraag van de klant zodat jij een passend verhuur advies geeft. En omdat jij affiniteit hebt met techniek, is het wel zo cool dat je als Hulpkracht in aanraking komt met een groot assortiment. Van boormachine tot schaarhoogwerker. Van electro compressor tot elektrische graafmachine. Want ook Boels werkt mee aan een schonere, duurzame toekomst!

Naast het adviseren van onze klanten, houd je op de computer de administratie van de uitleen bij. En als de klant de verhuurde machine weer terug brengt, controleer jij of alles in orde is.  Zo vliegt de zaterdagochtend snel voorbij. Wat laatste instructies voor de maandagcollega’s en dan sluit je samen de vestiging in Geleen. 12:30 uur: en je weekend kan beginnen… Klinkt als jouw bijbaan toch?

De Boels-Familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie! Het oranje team in Geleen bestaat uit enthousiaste collega’s die graag met je willen samenwerken.

Het oranje team en jij

Goed met mensen om kunnen gaan. Echt willen helpen. Misschien heb je in de horeca of retail gewerkt of interesse in techniek? Dat maakt je geschikt voor deze bijbaan in  Geleen. Daarnaast:

  • kun je op zaterdag ochtend van 8.00 tot 12.30 uur werken
  • ben je in de vakanties extra beschikbaar en ben je doordeweeks flexibel
  • heb je een rijbewijs B (niet noodzakelijk)

Je krijgt een heleBoels

Tijdens je inwerkperiode leer je onze producten en ons administratieve systeem perfect kennen. Ook volg je tussendoor trainingen: is vorkheftruck rijden iets voor jou? Verder mag je van deze bijbaan verwachten:

  • een uurloon hoger dan het minimumloon vanaf €6,89 (inclusief vakantietoeslag) afhankelijk van je leeftijd
  • een reiskostenvergoeding naar Geleen
  • speciale Boels-kortingen op kleding, gadgets en andere elektronica, een voordelige ziektekostenverzekering en huren met forse personeelskorting
  • uitstekende doorgroeimogelijkheden als je wilt, bijvoorbeeld tot (assistent)filiaalmanager
  • 25 verlofdagen bij een fulltime dienstverband, op te bouwen naar 28 (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)

Boelseye!

Is deze bijbaan in Geleen een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06 11 38 80 71 of nina.borghoms@boels.nl. Hoor ik snel van je?

 

Interesse? Klik dan hier om naar de originele vacature te gaan!