Follow us
You are here:

Collection Agent

Main partners

Company
Boels Rental
Type
Vacancy
Location
Other
Sector
Finance, Logistics, Organisation & Processes, Supply Chain
Required language
Dutch

Description

Dit is de rol

Boels pitstop

Als Collection Agent binnen de afdeling Accounts Receivable (Debiteuren) in Sittard ben je voor 20 uur per week verantwoordelijk voor het tijdig innen van openstaande betalingen bij onze (internationale) klanten. Zowel telefonisch alsook per mail. Hierin ga je altijd op zoek naar de optimale oplossing voor de klant. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de klachtenregistratie en het opvragen en verwerken van betalingsspecificaties van klanten.

Verder bereid je samen met het team de terugbetaling van tegoeden voor die aan klanten worden uitbetaald. Bij problemen registreer je deze en escaleer je ze waar nodig. Mislukte automatische incasso’s volg je op totdat deze zijn opgelost. Dit alles doe je als Collection Agent vanuit Sittard voor klanten in verschillende Europese landen (afhankelijk van jouw taalkennis).

De Boels-Familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie!

Het oranje team in Sittard waar jij bij kan horen bestaat uit 17 enthousiaste collega’s in verschillende disciplines. Je komt thuis in het credit collection team, onderdeel van de dynamische afdeling Accounts Receivable. Het zijn stuk voor stuk leuke collega’s die houden van hard werken, maar waar humor ook zeker niet vergeten wordt.

Het oranje team en jij

Meertalig en communicatief: jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als Collection Agent de beste te worden bij Boels, beschik je over:

 • Afgeronde MBO of HBO opleiding, ervaring in telefonische klantenservice is gewenst
 • Uitstekende taalvaardigheid in het Engels en Nederlands
 • Goede communicatieve vaardigheden, plezier in het omgaan met klanten en plezier aan de telefoon
 • Goede beheersing van het Microsoft Office pakket 
 • Een beschikbaarheid van 20 uur per week

Je krijgt een heleBoels

Als je ons komt versterken als Collection Agent in Sittard, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:  

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 1.725,- en € 2.204,- bruto op basis van een fulltime bruto maandsalaris
 • Een parttime baan van 20 uur per week
 • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 dagen (en de mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

Boelseye!

Is de functie van Collection Agent in Sittard een schoot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06-4108 5663 of via mail: michelle.mallie@boels.nl. Hoor ik snel wat van je?

 

Interesse? Klik dan hier om naar de originele vacature te gaan!