Follow us
You are here:

Main partners

Assistant Audit & Assurance

Company
Forvis Mazars
Type
Vacancy
Location
Eindhoven
Sector
Accounting & Controlling, Audit
Required language
Dutch
Website
careers-nl.forvismazars.com

Description

Als Assistant Audit & Assurance bij Mazars krijg je een kijkje in de keuken bij klanten op locatie in verschillende sectoren op diverse posten.

Mazars is een internationale, geïntegreerde accountants- en adviesorganisatie. Bij ons kom je niet bij toeval werken. Je kiest bewust voor een wereldwijde organisatie waar het leveren van topkwaliteit je uit zal dagen om jezelf te blijven ontwikkelen. Omdat onze mensen het succes bepalen, kan het zijn dat niet iedereen bij onze organisatie past. Ontwikkeling is gekoppeld aan opleiding, waardoor je in staat bent om je carrière af te stemmen op je persoonlijke ambities. Onze teams spelen een centrale rol in het realiseren van onze groeidoelstellingen. Wij verwachten dat je hieraan bijdraagt en waarderen je vindingrijkheid. Word onderdeel van ons team en dan schrijven we samen jouw en onze toekomst.

Mazars, the smart choice.

Wat ga je doen?

Je begint je werkdag samen met collega’s rond half 9 bij Mazars of bij de klant op kantoor. Je hebt een gevarieerd klantenpakket: van de non-profit sector tot beursgenoteerde bedrijven, alles komt voorbij. Eerst heb je een meeting met de audit manager, die je graag op weg helpt. Je overlegt welke posten of processen je vandaag controleert. Je maakt zelfstandig een analyse en bespreekt met de audit manager of deze klopt. Ben je een ervaren assistent? Dan neem je ook vaak de begeleiding van (junior) assistenten op je.

Na de lunch kijk je samen met een senior assistent naar de jaarrekening. Dan zit je werkdag er alweer bijna op, maar je gaat nog niet direct naar huis. Het jaarlijkse teametentje staat namelijk vanavond gepland. Hier kun je gezellig bijpraten met je collega’s. Aan het eind van de avond zit je met een voldaan gevoel weer in de auto naar huis.

Wat bieden wij?

Bij Mazars geloven we in de vrijheid om je werk zelf in te richten, de mogelijkheid om jezelf constant te blijven ontwikkelen en persoonlijke aandacht in een team waarin je elkaar kent en je mag meedenken over de organisatie. Vanuit die kernwaarden bieden we je naast een marktconform salaris en een premievrij pensioen het volgende:

• De focus op een gezonde work-life balance
• Een uitstekende studieregeling
• Een goede werk-privébalans (flexibele werkuren)
• Een persoonlijke mentor die jou begeleidt en coacht in je carrière bij ons
• Een goede werksfeer in een betrokken en hecht team
• Interne vakinhoudelijke en persoonlijke vaardigheidstrainingen
• De mogelijkheid om 20 uur maatschappelijk (vrijwilligers)werk te doen via de Mazars Foundation
• Een telefoon, laptop en leaseauto of uitbetaling van het mobiliteitsbudget

Wie ben jij?

Jij bent bezig met je Bachelor AC/BE en je wil zo veel mogelijk ervaring opdoen bij verschillende klanten. We zijn een hechte club en zoeken daarom een echte teamspeler die het fijn vindt om te schakelen met verschillende disciplines en een grote diversiteit aan klanten. Je pakt werkzaamheden proactief op en gaat eerlijk te werk.

Je bent kritisch en niet bang om je mening te laten horen als dat nodig is, maar je blijft altijd professioneel. Binnen de audit ben jij je bewust van je maatschappelijke rol. Je weet dan ook hoe je verantwoording aflegt en neemt. Verder heb je uiteraard een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Interesse?

Word jij onze nieuwe collega? Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je enthousiast geworden over deze functie? Dan maken we graag kennis met je. Solliciteer direct via onderstaande button. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Denise van Wijk via +31611568372.

Solliciteer hier!

Vind de originele vacature hier

Sponsors