Obvion Hypotheken

Website
http://werkenbijobvion.nl

About Obvion Hypotheken

Wie is Obvion?

Je woonplek is meer dan alleen een huis, het is je thuis. Met alle dromen en wensen die daarbij horen en die zorgen dat jij lekker woont. Bij Obvion doen we er alles aan om die woondromen te laten uitkomen. Ook als die in eerste instantie onmogelijk lijken. We zoeken samen naar oplossingen die zo goed mogelijk bij jou passen. Zodat jij lekker kunt blijven wonen én leven. Want dát is onze drive; daarvoor maken wij ons sterk. Dat doen we niet alleen, maar samen met specialisten. Als je bij ons een hypotheek afsluit, dan loopt dat daarom ook altijd via geselecteerde onafhankelijke adviseurs. Samen staan we tenslotte sterker. Obvion is 100% dochter van Rabobank en opereert vanuit Heerlen met ruim 630 medewerkers. Maak je ook kennis met ons?

Werken bij Obvion

Voor onze klanten willen we daarom de beste woonplek. En voor jou de beste werkplek. Dat is waar we naar streven. Om onze ambitie waar te maken zetten we bij Obvion de klant voorop. Wat we ook doen, de klant vormt ons vertrekpunt. We kijken verder, want vaak is er meer mogelijk dan je denkt. Heb jij ook hart voor de klant? Dan ben jij misschien wel onze perfecte nieuwe match!

Obvion als werkgever

Je merkt het al. De ambitie bij Obvion is hoog. We vinden het belangrijk om een werkomgeving te bieden die jou inspireert om anders te denken en te doen. Jij bent de ondernemer die gemakkelijk met klanten en partners samenwerkt.

Jij als werknemer

We verwachten van je dat je je met hart en ziel inzet. Je moet er wel hard voor werken, maar je krijgt er ook wat voor. Je krijgt ruime mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Proef hier alvast aan het profiel van Obvion medewerkers.

Profiel Obvion werknemer

Onze medewerkers maken ons uniek. Zij denken met onze klanten mee. Hoe? Het profiel vind je hieronder.

1.            Jij zet de klant voorop De klant is jouw vertrekpunt. Je luistert naar onze klanten. Je weet wat hen beweegt en verplaatst je in hun leefwereld. Kortom: je maakt verbinding. Je hebt het beste met ze voor. Je signaleert kansen, ook al is er geen directe vraag van de klant. Je bent er voor ze…. Juist als het even tegen zit. Dit doe je vanuit jouw passie om de klant verder te helpen. Persoonlijk, relevant, echt en oprecht. Op basis van jouw vakmanschap.

2.            Jij bent ondernemend Je kijkt met een gezond verstand en een open en brede blik naar zaken. Je neemt verantwoordelijkheid om, vanuit klantbelang, dingen soms anders te doen. Jij kijkt niet op voorhand vanuit kaders en richtlijnen naar wat mogelijk is, maar begint bij de klant. Hierbij zorg je voor een goede balans tussen klantbelang, efficiëntie en risico. Verantwoordelijkheid neem je proactief. Niet alleen voor wat je krijgt aangereikt, maar ook voor wat je zelf signaleert en waar je initiatief voor wilt nemen.

3.            Jij maakt het verschil In een veranderende wereld signaleer je ontwikkelingen en speel je hierop in. Je bent leidend in klantinteractie en weet steeds opnieuw de beste oplossingen voor jouw klant te vinden. Vanuit verbinding en vernieuwing, met authenticiteit, energie en creativiteit doe je dingen net even anders omdat het meerwaarde heeft voor de klant. Verschil maken is wat je kan, dat is inspirerend, daar ben je trots op. Je hebt een open houding met ruimte voor visies en denkbeelden van anderen (buiten jouw eigen werkveld).

4.            Jij gaat co-creëren en samenwerken met collega’s, adviseurs en klanten. Je bereikt een beter resultaat als je het samen doet, je eigen kracht kent, doet waar je goed in bent en dit samenbrengt met collega’s en partners op basis van openheid en vertrouwen. In klanten, adviseurs, samenwerkingspartners en elkaar. Vanuit ervaring en overtuiging.


Vacatures

Obvion groeit snel. Zo snel dat we jou nodig hebben. Benieuwd naar onze vacatures en hoe het is om in één van de aantrekkelijkste bedrijven van Limburg te werken? Verras ons en laat zien dat Obvion bij jou past. We zijn erg benieuwd naar jouw creatieve vertaalslag!

Studenten proeven mee

Geregeld gaan binnen Obvion studenten aan de slag. Voor een stage, een Thesis Internship Project (TIP) of een ander project. Daarbij zijn wij benieuwd naar jouw ambities en naar wat jij bij Obvion wilt komen doen. Het is uiteindelijk jouw toekomst. Dat geeft weer even een frisse wind. Zo ook Lisanne. In haar blog zegt ze: 'Interessant om te ervaren welke bewegingen horen bij het steeds meer voorop zetten van de klant. Maar het zijn de Obvionners die echt het verschil maken.
 
Vacatures bij Obvion

We zoeken bij Obvion geregeld nieuwe collega's. Ons Recruitment Center zorgt voor de invulling van de vacatures. Maak kennis met het Recruitment Center en bekijk de actuele vacatures. Ook voor vragen over stages, TIP’s en dergelijke kun je je richten tot het Recruitment Center. Zien we jouw sollicitatie binnenkort tegemoet?

Ons recruitmentcenter, dat sinds 2015 bestaat, zoekt voor ons het juiste talent. Het juiste talent dat past bij de juiste job. Talent, dat gedreven is en zich inleeft in onze klant. Weten waar de behoefte van onze klant ligt, met een open blik, daar doen we het voor. Dat doen we niet alleen. Samen met de kracht van Manpower werken we aan het werven van nieuwe collega’s die zich thuis voelen bij Obvion en die iets extra’s brengen. Dat geldt zowel voor collega’s met een vast dienstverband alsook voor collega’s die een flexibel contract bij Obvion krijgen. Ga snel naar werkenbijobvion.nl voor een overzicht van de recente vacatures. Daar vind je ook de contactgegevens.