HLB van Daal & Partners

Website
http://www.hlb-van-daal.nl

About HLB van Daal & Partners

Werken bij HLB Van Daal & Partners betekent dat je deel uitmaakt van een team waarbinnen jouw inbreng van wezenlijk belang is. Met 275 medewerkers en 10 vestigingen in Brabant, Limburg én Amsterdam zitten we dicht op onze klanten. Daarnaast maken we deel uit van HLB Nederland en ook van het internationale HLB-netwerk (wereldwijd actief in 130 landen). HLB Van Daal & Partners beschikt over alle benodigde vergunningen (o.a. Wta) om het vak in de volle breedte uit te kunnen oefenen. Onze cliënten - regionaal, landelijk en internationaal opererende organisaties binnen vooral het MKB in de profit- als ook in de non-profitsector - zijn bij ons in goede handen. Verantwoording nemen en toegevoegde waarde bieden staan centraal. De klant moet zorgeloos kunnen ondernemen, HLB regelt het.

Ondernemend, net als jij
Met deze slogan benadrukt HLB Van Daal & Partners dat onze accountants en adviseurs zich optimaal kunnen aansluiten bij de klant. Een breed advies geven over uiteenlopende onderwerpen die het ondernemerschap aangaan.
Voor de medewerker bij HLB Van Daal & Partners betekent dit: je breed ontwikkelen binnen de accountancy of fiscaliteit. Hierdoor verwachten we in toenemende mate een initiatiefrijke instelling waardoor je nog meer in staat bent om mee te denken met het ondernemerschap van de klant.

Collegialiteit
“Van je collega’s moet je het hebben”, vinden de medewerkers van HLB Van Daal & Partners. Wij vinden het belangrijk dat de medewerkers jou, als nieuwe collega, goed ontvangen en wegwijs maken op het kantoor. Ook is van belang dat medewerkers behulpzaam zijn en elkaar binnen én buiten het eigen team bijstaan waar nodig. Daarom hebben we een ‘open deuren’-beleid.

Werk en privé
Wij zijn van mening dat jij als medewerker goed in je vel hoort te zitten. Om zo die meerwaarde te kunnen bieden aan onze klanten en collega’s. Daarom zorgen wij samen met onze medewerkers  voor een goed evenwicht tussen werken, studeren en privéleven.

Carrieremogelijkheden
HLB Van Daal is altijd op zoek naar nieuw talent. Wil je meer weten over jouw mogelijkheden neem dan contact op met Danielle van den Oever, HR Adviseur, tel.: 0416-330505, e-mail: werken@hlb-van-daal.nl