Follow us
You are here:

Gupta Strategists

Website
https://gupta-strategists.nl/
Sector
Strategy Consulting
Required language
Dutch, English
Location
Other

About Gupta Strategists

Gupta Strategists is een onafhankelijk adviesbureau voor organisaties in de zorgsector, in binnen- en buitenland. Uit complexe vraagstukken destilleren we praktische oplossingen of innovatieve ideeën.

VIA INHOUD NAAR IMPACT

Voor alles wat we doen geldt: het moet de zorg aantoonbaar beter maken. We adviseren over strategische vraagstukken, reiken innovatieve ideeën aan, implementeren een nieuwe strategie, ondersteunen daar waar complexe (markt)analyses nodig zijn, een nieuw businessmodel ontwikkeld moet worden of een ingrijpende verandering aanstaande is. Kenmerkend aan onze werkwijze is dat we inhoudelijk, diepgaande kennis op creatieve wijze combineren met een praktische insteek. En om de expertise in de organisatie te borgen, delen we de opgedane kennis van een project met het team van onze klant.

VAN GGZ TOT VVT

Gupta werkt voor ziekenhuizen, ouderenzorg, GGZ, apothekers, VVT-instellingen, eerstelijnszorg, overheid, toezichthouders, belangenorganisaties, zorgverzekeraars, hulpmiddelenbedrijven, farmaceuten, investeerders, toeleveranciers en patiëntenorganisaties.

GUPTA LEARN AND GROW VOOR ONTWIKKELING VAN MEDEWERKERS

Gupta Learn and Grow ondersteunt organisaties die extra willen investeren in hun eigen medewerkers. Wij combineren het trainen van vaardigheden met het werken aan relevante inhoud. Vanuit onze up-to-date kennis van de zorg sluiten wij nauw aan bij de dagelijkse praktijk. Deze aanpak motiveert en zorgt dat het geleerde echt beklijft.

ONZE STUDIES

Gupta brengt regelmatig studies uit die maatschappelijk relevante inzichten geven en belangrijke trends signaleren.

TEAM

Sinds de oprichting in 2005 is Gupta sterk gegroeid. Dat geldt voor ons portfolio, de diversiteit aan opdrachten en het team. We zijn allemaal gespecialiseerd in de zorg en vullen elkaar aan in achtergrond, kennis en ervaring. Zo beheersen we de zorg over de hele breedte: van ziekenhuis tot verzekeraar, van fusie tot budgettering, van verandermanagement tot nieuwe strategieën en van marktanalyse tot de implementatie van een nieuwe strategie.

WERKEN ALS STRATEGIECONSULTANT

Gupta Strategists biedt oplossingen voor complexe vraagstukken. Werken bij Gupta betekent dat je als all round strategieconsultant wordt opgeleid, binnen een klein team aan grote projecten werkt en jezelf continu uitdaagt en ontwikkelt tot een strategisch expert binnen de gezondheidszorg. Altijd met het idee om de producten en/of dienstverlening van onze klanten beter te maken. Onze adviezen zijn gebaseerd op feiten, waarbij ook de door onszelf uitgevoerde (big data) studies inzichten verschaffen. Ons werk vraagt om flexibele werktijden, maar de collega’s ervaren volop voldoening en veel werkplezier.

CARRIÈRE

Heb jij het in je om strategieconsultant te worden? Wil je bij een gerenommeerd adviesbureau aan de slag? En weet jij je dankzij je analytische denkkracht te onderscheiden? Kom solliciteren; we zijn het hele jaar door op zoek naar nieuw talent. Kijk voor meer informatie op onze website https://gupta-strategists.nl/ of neem contact op via Michiel Oosterwaal via Michiel.Oosterwaal@gupta-strategists.nl / +31 6 18 55 12 55. Houdt ook onze LinkedIn in de gaten voor regelmatige updates over onze activiteiten! https://www.linkedin.com/company/gupta-strategists/

Sponsors