Fagro Consultancy B.V.

Website
http://www.fagro.nl

About Fagro Consultancy B.V.

Over Fagro

Fagro is een interim - en adviesbureau voor het functiegebied finance & control. Vanuit de gedachte "Improving your performance" creëren wij meerwaarde voor onze opdrachtgevers. Praktisch, pragmatisch en resultaatgericht. Onze inzet varieert van tijdelijke financieel-administratieve ondersteuning tot en met financieel management en directievoering, vanaf Hbo-niveau. Met ruim 200 interim finance professionals in vaste dienst is Fagro toonaangevend.

Kandidaten

Heb jij ambities en een (bedrijfs)economische achtergrond? Minimaal HBO? Dan ontdek je bij Fagro meer dan gemiddelde mogelijkheden in het functiegebied finance & control. Zeker als je jezelf wilt ontwikkelen, kwaliteit hoog in het vaandel hebt staan en bij toonaangevende opdrachtgevers in Oost- en Zuid-Nederland wilt werken.

Improving your performance

Bij Fagro werk je in een dynamische organisatie. In een open sfeer zetten 200 professionals zich in om opdrachtgevers blijvend beter te laten presteren. In de profit- en non-profitsector. Er zijn preferred supplierships bij grote bekende organisaties.

Ons aanbod

Fagro investeert graag in gedreven professionals en heeft je veel te bieden. Zoals een persoonlijke coach, persoonlijk ontwikkelingsplan, masterclass voor junioren, uitdagende opdrachten, doorgroeimogelijkheden en concurrerende arbeidsvoorwaarden. Naast de Fagro Academy staan andere instellingen voor je open. Zoals de Universiteit van Maastricht, Tias Nimbas, Avans, Zuyd Hogeschool en Fontys.

Solliciteren

Wil jij je carrière een serieuze start geven? Dan nodigen wij je van harte uit het gesprek aan te gaan en direct te solliciteren.