APG

Website
http://www.werkenbijapg.nl

About APG

Werken bij APG is werken bij de grootste financiële dienstverlener in pensioen

APG is één van de grootste uitvoerders van collectieve pensioenen ter wereld. We verzorgen de pensioenadministratie, het vermogensbeheer, bestuursadvisering en de communicatie voor pensioenfondsen. In Nederland beheert APG ruim 30% van alle collectieve pensioenen. We verzorgen het pensioen van 4,5 miljoen Nederlanders. Bij ons werk je mee aan een goed en betaalbaar pensioen.

Ook kun je bij APG meewerken aan de ontwikkeling van persoonlijke financiële producten als aanvulling op de collectieve pensioenregelingen. En als je bij de afdeling Asset Management aan de slag gaat, kom je in de dynamische internationale wereld van vermogensbeheer terecht. We beheren een pensioenvermogen van ruim 390 miljard euro en geven alle aandacht aan duurzaamheid en verantwoord ondernemerschap in onze beleggingsstrategie.

Je krijgt 3500 collega’s en state-of-the-art ondersteuning

We doen dit met zo’n 3500 professionals vanuit Heerlen (hoofdkantoor), Amsterdam, Brussel, New York en Hong Kong. En we doen dit met state-of-the-art automatiseringssystemen die de complexe administratieve- en datastromen veilig en efficiënt laten lopen. De architectuur hiervoor ontwikkel en bouw je als ICT’er bij APG zelf, vaak als voorbeeld voor andere grote organisaties.

Wat je bij APG doet heeft een maatschappelijk belang

De wereld van de pensioenen is continu in beweging. Het maatschappelijke belang, de aandacht en invloed vanuit branche- en werkgeversorganisaties en de politiek maakt dat je werk bij APG vaak onder een vergrootglas ligt. Iedereen kijkt mee en de regelgeving verandert voortdurend. Er zijn regelmatig aanpassingen in de wet- en regelgeving rondom pensioenen die direct doorgevoerd moeten worden in onze producten en dienstverlening. Onze unieke expertise delen we zo breed mogelijk. We sponsoren vier leerstoelen om de kennis op het gebied van pensioenen te blijven ontwikkelen en het debat over collectiviteit en solidariteit scherp te kunnen voeren. Daarnaast leveren we data, analyses en inzichten aan instanties als het Centraal Plan Bureau.

We bieden je een duurzame werkrelatie

APG vindt goed werkgeverschap essentieel. Met ons arbeidsvoorwaardenpakket faciliteren we je om gezond en met plezier aan de slag te gaan en te blijven. Jaarlijks scoort APG hoog op verschillende ranglijsten voor goed werkgeverschap.

Onze werkcultuur is professioneel, internationaal, maatschappelijk betrokken en gericht op zowel persoonlijke als vakinhoudelijke ontwikkeling. Er is een ruim aanbod aan interne opleidingen, veel ruimte voor eigen initiatief en intern doorgroeien wordt gestimuleerd. Het tonen van betrokkenheid en het nemen van je verantwoordelijkheid wordt dus niet alleen gewaardeerd maar ook van je verwacht.

Omdat diversiteit tot een goed bedrijfsresultaat leidt, stimuleren we vrouwen met talent en ambitie. Met een eigen netwerk en met het werken in deeltijd of hanteren van flexibele werktijden.

Plek voor jong talent

Door de breedte van onze werkzaamheden hebben we diverse vakgebieden in huis: finance, pensioenadministratie, ICT, vermogensbeheer, sales, HR, marketing & communicatie, juridisch, management en secretarieel. Voor jong talent hebben we stages, traineeships en starterfuncties. Op werkenbijapg.nl vind je nog veel meer over jouw mogelijkheden bij APG en kijk dan vooral ook even bij ‘evenementen’. We ontmoeten je graag persoonlijk.