Achmea

Website
http://werkenbijachmea.nl

About Achmea

Achmea zoekt Management, Financieel en IT Trainees die onze toekomstige leiders worden

Wij zijn Achmea

Verzekeren gaat in deze tijd wel wat verder dan je vakantie of ‘later’. Want hoe regelen we de aansprakelijkheid rond het gebruik van drones, de risico’s van zelfrijdende auto’s, of het uitlenen en verhuren van spullen in de deeleconomie? Deze complexe vraagstukken stellen nieuwe eisen aan de innovatieve kracht van een verzekeraar en de mensen die er werken. Zeker bij Achmea: met merken als FBTO, Centraal Beheer, Interpolis en Zilveren Kruis, en ruim 14.500 medewerkers in Nederland, zijn we niet alleen de grootste, maar ook de meest vertrouwde digitale verzekeraar van ons land. Denk dan aan ongeveer 10 miljoen klanten met elk hun eigen risico’s en verzekeringswensen. Dat betekent dat we een enorme verantwoordelijkheid dragen. Kortom, een uitdagende werkomgeving met eindeloos veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Bij uitstek voor ambitieuze recent afgestudeerde academici die al tijdens hun traineeship een hoofdrol naar zich toe durven te trekken in ons voortdurende streven om het verzekeren opnieuw uit te vinden. En die zo bijdragen aan topprestaties in onze performance op alle fronten. Het Management Traineeship, het Financieel Management Traineeship en het IT Management Traineeship vormen een uitstekende start van een veelbelovende carrière.

Het traineeship

We laten je graag zien waar we jouw brains kunnen gebruiken binnen ons verzekeringsbedrijf. Want verzekeren in deze tijd betekent voortdurend de voorhoede opzoeken. Met producten voor de klantwensen van vandaag en morgen. En een organisatie die slim alle denkbare moderne technologieën inzet. Daarom werk je gedurende twee jaar aan vier opdrachten van zes maanden. Deze vinden plaats binnen de verschillende divisies en afdelingen van Achmea, op verschillende locaties in binnen- en eventueel buitenland. Je gaat je tanden zetten in actuele thema’s die stuk voor stuk cruciaal zijn voor onze toekomst. Als Management Trainee ga je in ieder geval voor één opdracht naar Athene, Istanbul, Bratislava, Dublin of Zürich. Als Financieel Management Trainee kom je terecht op afdelingen als Business Control en Financial Control en volg je het financiële proces van het binnenkomen van een schadeclaim of premiebetaling tot aan het vaststellen van het jaarverslag. En als IT Management Trainee bijt je je vast in onder meer security, business intelligence en big data.

Door deze ervaringen krijg je een ruime blik op het verzekeringsbedrijf, ontdek je waar je goed in bent en wat je écht leuk vindt. De opdrachten bepaal je in samenspraak met de top van de organisatie en sluiten aan bij je leerdoelen. Het wordt dus allesbehalve een standaardprogramma: het is jóuw traineeship, en daarbij hoort een passend individueel traject zodat je als professional groeit op het gebied van zowel vakkennis als vaardigheden. Bovendien krijg je uitstekende begeleiding van onder meer een mentor en een extern coachingsbureau. Samen kom je immers verder ‒ dat gold al toen we in 1811 als Onderlinge werden opgericht. Dus als je je op dit moment oriënteert op je eerste (of tweede) baan na je universitaire master, weet dan dat je bij ons vanaf de eerste dag voor de volle honderd procent meedoet. 

Een carrière bij Achmea 

Kortom, young professionals die beschikken over de nieuwste vakkennis en veranderkracht kunnen bij Achmea aan de slag in uitdagende en vooral persoonlijke traineeships. Je krijgt veel ruimte voor eigen inbreng en eigen verantwoordelijkheid, zodat je ook écht een verschil kunt maken; binnen Achmea en (in)direct op het leven van veel mensen. Voor het IT Management Traineeship vragen we een master in Informatica, Wiskunde, Business Information Management of een andere relevante studierichting. Ben je afgestudeerd in Control, Accountancy of een andere financiële richting, dan ben je welkom bij het Financieel Management Traineeship. Van de kandidaten voor het algemene Management Traineeship verwachten we een relevante brede academische masteropleiding. We kennen naast een informele sfeer uiteraard uitstekende arbeidsvoorwaarden. Er zijn mogelijkheden om plaats- en tijdonafhankelijk te werken. Op onze website werkenbijachmea.nl lees je meer over ons bedrijf. En kijk zeker op traineetakeover.nl voor de persoonlijke verhalen en vlogs van onze huidige trainees.