accon avm

Website
http://www.werkenbijacconavm.nl

About accon avm

BEPAAL JE EIGEN KOERS BIJ accon■avm


Accon■avm is de grootste zelfstandige accountants- en adviesorganisatie in Nederland voor kleine en middelgrote ondernemingen, de agrarische sector en overheids- en non-profit instellingen. We werken landelijk, met een sterk regionaal karakter. En dat betekent dat je als medewerker profiteert van alle voordelen van een grote organisatie, gecombineerd met de persoonlijke benadering van een klein kantoor.

We investeren veel in de ontplooiing van onze medewerkers en geven hen alle ruimte om ambities waar te maken. Daarbij streven we naar innovatie, creativiteit en kennisontwikkeling. Eigenschappen als lef, gedrevenheid en puurheid kunnen we daarbij goed gebruiken. We zorgen niet alleen voor volop mogelijkheden om je ambities waar te maken, maar ook voor een gezonde balans tussen werken en vrije tijd.

Onze ongeveer 1.600 medewerkers bedienen in totaal zo'n 44.000 cliënten vanuit 47 kantoren. En het is onze ambitie verder te groeien. Daarom zijn wij altijd op zoek naar onder andere accountants AA/RA, belastingadviseurs, Agrarische- en MKB bedrijfsadviseurs, Juridische adviseurs, Management Consultants en administrateurs voor onze Werkgeversservice.


Bij accon■avm krijg je volop ruimte om je eigen koers uit te stippelen:
●    alle mogelijkheden en begeleiding om je te ontplooien
●    een uitstekend pakket arbeidsvoorwaarden
●    een accon■avm Academy bestaande uit masterclasses; belangrijke       onderdelen zijn het talentenprogramma, vaktechniek, en de scholingsweek voor starters binnen accountancy. Hierbij wordt er rekening gehouden met je individuele leerdoelen.
●    een gezond evenwicht tussen werk en vrije tijd
●    regionaal gericht, dus er is altijd wel een kantoor van accon■avm bij jou in de buurt
●    klanten uit diverse sectoren en branches

Accon■avm heeft 8 verschillende disciplines, die je hieronder kort toegelicht vindt.
Accountancy Samenstelprakrijk AA
Als Accountant-administratieconsulent (AA) vind je het belangrijk om je klant te adviseren en te ondersteunen bij het aansturen van de organisatie door cijfers te genereren en te inter­preteren. En je kijkt verder dan cijfers alleen!

Accountancy Controlepraktijk RA
Als registeraccount (RA) zet je je handtekening vol overtuiging onder de doorgelichte jaarrekeningen, heb je ook naar de administratieve organisatie gekeken en adviseer je je klanten over mogelijke bedrijfsrisico's. En je kijkt ook hier verder dan cijfers alleen!

Belastingadvies
Als belastingadviseur maak je belastingen niet leuker, maar wel gemakkelijker. Je adviseert en begeleidt je klanten op fiscaal gebied en werkt aan een optimalisering van de fiscale situatie.

Agrarisch en MKB bedrijfsadvies
Als branchespecialist adviseer je je klanten en ben je voor hen klankbord en toetssteen in één. Je begeleidt boeren en ondernemers in het MKB op bedrijfskundig gebied, of dat nu financieel, strategisch of organisatorisch is. Als specialist voel je je thuis!

Juridisch advies
Als juridisch adviseur help je je klant in het woud van wet en regelgeving. Je adviseert over juridische structuren en onderhandelingen en zonodig start je een juridische procedure. Daarbij kun je je specialiseren in één rechtsgebied maar ook als generalist werkzaam zijn. 

Management Consultants
Als management consultant adviseer en ondersteun je je klanten bij het uitstippelen van hun koers en het nemen van strategische keuzes. Je combineert je financieel, juridisch en bedrijfskundig inzicht en staat je klant bij alsof je zelf ondernemer bent!

Werkgeversservice
Als administrateur werkgeversservice ontlast je je klanten op personeelsgebied. Je neemt personeelsadministraties over en adviseert als het gaat om zaken als arbeidsvoorwaarden, pensioenregelingen en ontslagzaken.

Staf
Zonder een adequate staf kunnen we onze klanten niet optimaal bedienen, jij levert in één van de ondersteunende diensten een belangrijke bijdrage aan ons succes. Je kunt daarbij aan de volgende stafafdelingen denken: controlling, financiële administratie, facilitaire diensten, HRM en secretariaat.


Werken bij accon■avm bij jou in de buurt
Er is altijd wel een kantoor van accon■avm bij jou in de buurt!

Jouw profiel
Wij bieden een brede dienstverlening naar onze diverse klantenkring en dat betekent dat onze medewerkers net zo divers zijn. Of je nu ervaren bent, net begint of stage wilt lopen.

En naast fulltime vacatures kun je bij ons vacatures vaak ook in deeltijd invullen, zodat je tijd overhoudt voor je privéleven. We komen niet alleen graag met je in contact als je een studie volgt zoals bedrijfseconomie, accountancy, fiscale economie, fiscaal recht en/of (agrarische) bedrijfskunde, maar zeker ook als je een andere studie hebt gedaan en graag bij Accon avm wilt werken, horen we graag van je. Een goede motivatie en doorzettingsvermogen zijn van groot belang. Kortom, welke richting je ook hebt gekozen, bij ons ben je van harte welkom.

Ben je zelfstandig, ondernemend en heb je het lef en de gedrevenheid om bij ons je kansen te pakken? Aarzel niet en laat het ons weten, wij bieden je goede faciliteiten en continue opleidingsmogelijkheden en houden rekening met jouw privéleven! Dus schroom niet en reageer op één van onze vacatures of zend ons een open sollicitatie.

Selectieprocedure
Als je op één van onze vacatures solliciteert weet je binnen 7 dagen of je wordt uitgenodigd voor een gesprek. Het eerste gesprek vindt plaats met een recruiter en bij een tweede gesprek is een toekomstige collega uit je vakgebied betrokken, je hoort dan snel of wij je een contract willen aanbieden.

Accon■avm biedt alle ruimte voor een werkstage of afstudeeropdracht. Je wordt door ons optimaal begeleid en je kunt kennismaken met een diverse klantenkring binnen een landelijk werkende advies- en accountantsorganisatie. Na afloop van een stage bieden wij vaak een starterscontract aan, dus misschien ga je voor ons echt aan de slag na het afronden van je opleiding!

Ga naar www.werkenbijacconavm.nl en solliciteer op één van de openstaande vacatures en/of stageplaatsen binnen jouw gewenst vakgebied. Ook open sollicitaties zijn van harte welkom. Voor meer informatie kun je contact opnemen met ons landelijk recruitmentcenter: 026-3842387 / werken@acconavm.nl