Follow us
You are here:

Main partners

Senior Manager Audit MKB+

Company
Qconcepts
Type
Vacancy
Location
Other,Amsterdam
Sector
Accounting & Controlling, Audit
Required language
Dutch
Website
www.qconcepts.nl/studenten

Description

Werken bij Qconcepts

Senior Manager Audit MKB+

Ons kantoor in Amsterdam is sinds 2020 in de lucht en bevindt zich nog in de start-up fase. Kansen genoeg! Ben jij de persoon die veel ballen tegelijk in de lucht houdt? Heb jij ambitie om jouw handtekening te plaatsen onder de verklaring over de jaarrekening? En wil jij de kans grijpen om groei te realiseren in de portefeuille met MKB-klanten in de regio Amsterdam?

Dan ligt er bij Qconcepts een leuke toekomst als tekenbevoegde manager, dan wel uiteindelijk partner, voor je in het verschiet!

Solliciteer direct

Jij laat het team en klanten groeien

Het leven bestaat niet alleen uit werken en goede arbeidsvoorwaarden. Daar ben je allang achter. Persoonlijke groei en ontwikkeling zijn minstens zo belangrijk. Haal jij dit uit je huidige werkkring? Kun jij je ideeën en opvattingen over het vak nog wel kwijt?

Bij Qconcepts krijg je de mogelijkheid mee te bouwen aan een groeiende organisatie.

Door mensen de gelegenheid te geven hun talenten te ontdekken en zichzelf te zijn. Hier kun je naar hartenlust ondernemen. Op een andere manier en vanuit een andere filosofie dan je gewend bent, dat wel.

Je werkt samen met senior professionals

Je bent eindverantwoordelijk voor de opdrachten en het klantenpakket. Omdat de portefeuilles kleiner zijn, heb je ook meer contact met de klant.

Als (senior) manager bij Qconcepts sta je niet boven het team, je maakt er actief onderdeel van uit.

Samen met je collega’s, veelal senior professionals met ambities, geef je het team en de organisatie verder vorm. En onze klanten een goed gevoel.

Je gaat aan de slag in Amsterdam

Dit kantoor is sinds de zomer 2020 in de lucht en bevindt zich nog in de start-up fase. Er is een audit team en er zijn al klanten. Het wordt jouw verantwoordelijkheid om het team en de klanten in de regio te laten groeien.

De realisatie van jouw ambitie zorgt dan meteen voor de doorgroei naar tekeningsbevoegd manager en uiteindelijk partner. En natuurlijk geven wij jou alle support om je rol en ontwikkeling te pakken.

Dit ben jij.

Als echte netwerker weet je klanten aan je te binden. Met dezelfde gedrevenheid, deskundigheid en het enthousiasme waarmee jij klanten blij maakt, inspireer je ook je teamleden.

Heb jij een uitgesproken visie op het vak accountancy? Dat is mooi, want daar zitten we op te wachten. Als je deze visie ook nog eens overtuigend uiteen kunt zetten en onderbouwen, heb je ons helemaal voor je gewonnen.

Je weet waar je moet zijn om meer uit de markt te halen, maar tegelijkertijd kun je ook goed op de eigen winkel passen.

Hier kun je op rekenen

We mikken op een 32- tot 40-urig contract. Uiteraard staat daar ook een uitgebreid pakket arbeidsvoorwaarden tegenover. Zo kun je bij ons rekenen op:

 • een startsalaris van € 6.250 bruto per maand, het exacte bedrag stemmen we af op prestatie en verantwoordelijkheid en een salarisplafond kennen we niet.
 • 27 vakantiedagen per jaar.
 • een auto van de zaak.
 • een laptop en mobiele telefoon.
 • een bonusregeling.
 • training on the job en (interne / externe) opleidingsmogelijkheden.
 • een tijd-voor-tijd regeling.
 • een vergoeding voor onkosten en internetverbruik.
 • de mogelijkheid om hybride te werken. Via onze Q Thuiswerkwinkel zoek jij zelf de apparatuur uit die jij nodig hebt om je werk goed te kunnen doen vanuit huis.

Dit is echt Qconcepts

Eigen ontwikkeling

Je hebt volop ervaring in jouw vakgebied. Wij geven je de ruimte om bij te blijven én je verder te ontwikkelen op basis van jouw persoonlijke wensen.

Senior professionals

Je gaat werken binnen compact team met specialisten. Zij hebben passie voor het vak en zijn veelal senior professionals.

Werken zoals je wilt

Ben je een vroege vogel of eerder een avondmens? Wil je opstarten op kantoor en thuis je werk afronden? Geen probleem. Werk op de momenten wanneer het jou uitkomt en de locatie die daarbij past.

De bagage die jij meebrengt.

Als persoon ben jij een echte netwerker, gedreven, deskundig, enthousiast en inspirerend. Jij hebt een visie op het vak accountancy en kunt goed op de eigen winkel passen. Verder verwachten we:

 • een RA-titel.
 • meer dan 10 jaar ervaring binnen audit/accountancy.
 • ervaring bij een top 5-accountantskantoor.
 • ervaring binnen grote en middelgrote MKB-organisaties.
 • het vermogen om een team aan te sturen en te inspireren.

Sponsors