Follow us
You are here:

Main partners

Business Course

Company
Gupta Strategists
Type
Vacancy
Location
Other
Sector
Strategy Consulting
Required language
Dutch, English
Website
https://gupta-strategists.nl/

Description

 

Op donderdag 17 en vrijdag 18 november 2022 organiseren we een tweedaagse Business Course in Utrecht. Samen met andere deelnemers én onze consultants ga je groepsgewijs aan de slag met een realistische business case die je op 18 november aan onze jury presenteert. We verzorgen een tweedaags programma, inclusief diner en overnachting. 

 

Wie ben jij?

Ben jij momenteel bezig met je BSc of MSc en heb je interesse om onze business course bij te wonen? Schrijf je dan uiterlijk 23 oktober in! We ontvangen graag je cijferlijsten, cv en korte motivatie. In de week van 24 oktober hoor je meer van ons!

 

Spreken van de Nederlandse taal is een vereiste

Sponsors