Follow us
You are here:

Audit Trainee

Main partners

Company
Qconcepts
Type
Traineeship
Location
Other,Amsterdam
Sector
Accounting & Controlling, Audit
Required language
Dutch

Description

Heb jij de ambitie om accountant te worden? Bij Qconcepts val je gelijk met je neus in de boter. Bij ons werken bijna uitsluitend senior professionals. Die willen hun kennis en ervaring graag met jou delen. Als audit trainee bij Qconcepts ben je dan ook verzekerd van de beste opleiding en begeleiding om je accountancyskills verder te ontwikkelen. En je doelstelling om registeraccountant te worden, te realiseren.

Leren in de praktijk van ervaren mensen

Vanuit je studie en/of je huidige baan ben je bekend met het controleren van een jaarrekening. Ook bij Qconcepts is dat een belangrijk onderdeel van je werkzaamheden. Natuurlijk gooien we je niet gelijk in het diepe. Zo ziet jouw persoonlijke coach erop toe dat jij de beste begeleiding krijgt die je kunt wensen. Wekelijks krijg je een training die op jouw niveau is afgestemd. Ons interne opleidingsprogramma zorgt ervoor dat jij zowel je vakspecifieke kennis, je IT skills als je persoonlijke vaardigheden kunt bijspijkeren. Uiteraard besteden we ook aandacht aan jouw persoonlijke groei. Wil je meer en kun je meer? Alles kan. Wij helpen jou graag om jouw persoonlijke ambities binnen Qconcepts te realiseren.

De bagage die jij meebrengt

Flexibel als we zijn, wijken we bij Qconcepts graag af van de norm. Ruim 80% van onze accountants heeft een seniorfunctie. Daarmee profileren we ons onderscheidend in de markt. Zo nu en dan hebben we ook behoefte aan wat vers bloed. Mensen die wat minder ervaring hebben, met wel de drive om de beste te worden in hun vak. Die iets willen leren en waarvan we zelf ook kunnen leren. Voorwaarde is wel dat je DNA-profiel matcht met het onze. Dit houdt in dat je liefde hebt voor het vak en gefocust bent op het leveren van kwaliteit. Met veel geduld en de juiste begeleiding en coaching leggen we een stevig fundament voor je verdere carrière. Je maakt ons helemaal blij als je ook nog beschikt over:

 • een studie in de financiële richting op hbo- of wo-niveau, waar jij mee bezig bent of die jij hebt afgerond.
 • de ambitie om registeraccountant te worden en daarvoor te studeren.
 • een open en leergierige werkhouding die je helpt om jezelf verder te ontwikkelen.
 • de ambitie om écht goed te worden in je vak.

Hier kun je op rekenen

We willen je graag fulltime aan ons binden. Een 40-urige werkweek is dan ons uitgangspunt aan de onderhandelingstafel. Wil je minder werken, bijvoorbeeld omdat je een werkstudent bent? Dan kunnen we het daar zeker over hebben. Uiteraard staat daar ook een uitgebreid pakket arbeidsvoorwaarden tegenover. Zo kun je bij ons rekenen op:

 • een salaris passend bij jouw functie en verantwoordelijkheden.
 • 27 vakantiedagen per jaar.
 • een auto van de zaak.
 • een laptop en mobiele telefoon.
 • een bonusregeling afhankelijk van je performance en prestaties.
 • een tijd-voor-tijdregeling.
 • voldoende (interne) opleidingsmogelijkheden om je verder te ontwikkelen.
 • een vergoeding voor onkosten en internetverbruik.
 • flexibele werktijden en de mogelijkheid om, in overleg met het team, thuis te werken.

Waar kun je aan de slag?

Deze functie vind je op al onze vestigingen (Den Bosch, Rotterdam, Sittard, Arnhem en Amsterdam).

Pak je rol bij Qconcepts

Ontwikkel jij je als audit trainee tot de beste in je vakgebied? Neem dan contact op met Clemens van der Werf via 06 - 13 84 10 10 of stuur een bericht naar clemens.van.der.werf@qconcepts.nl

Wil je eerst meer informatie? Pak dan de telefoon en bel met iemand uit het team:

 • Marc van Beek via 06 – 52 89 27 14 of
 • Femke Bras via 06 – 52 17 12 02

Zien we een match? Dan ontmoeten we elkaar op 1 van onze vestigingen. Tijdens onze kennismaking spreek je 4 mensen uit het team, verdeeld over 2 gespreksronden. Je bepaalt zelf met welke teamleden je spreekt. Hebben we een klik? Dan toosten we tijdens het arbeidsvoorwaardengesprek graag op een succesvolle samenwerking.

Omdat het aantal plaatsen voor een audit trainee beperkt is en wij flink investeren in jouw begeleiding, zijn we extra kritisch en kan een assessment onderdeel uitmaken van de kennismaking.

Interesse? Klik dan hier om naar de originele vacature te gaan!