Follow us
You are here:

Werkstudent Audit

Main partners

Company
HLB Witlox Van den Boomen
Type
Werkstudent
Location
Other,Eindhoven
Sector
Accounting & Controlling, Advisory, Audit
Required language
Dutch
Website
https://www.hlb-wvdb.nl/

Description

Wij zijn voor onze vestigingen in Waalre, Rosmalen, Waalwijk, Schijndel en Valkenburg doorlopend op zoek naar nieuwe collega’s voor de functie van:

Werkstudent Audit

Wij zijn HLB Witlox Van den Boomen

Wij gaan voor groots en daar wil je bij zijn!

De twee multidisciplinaire adviesorganisaties HLB Van Daal en WVDB zijn gefuseerd en worden wereldwijd ondersteund door het internationale HLB-netwerk. Dit zorgt ervoor dat onze gedreven medewerkers zich groots kunnen ontwikkelen. Een nieuwe organisatie waar grootse dingen gaan gebeuren en waar energie vrijkomt. We groeien in omvang, maar groter worden is niet het doel. We worden vooral enthousiast van de grootse impact die we als adviseurs en accountants samen kunnen maken. We helpen jou je ambities waar te maken.

Hoe jouw dag eruit ziet als Werkstudent

Als Werkstudent binnen de auditpraktijk ontdek je hoe mensen zich onderscheiden door wie ze zijn en wat ze doen. In een relatief korte periode krijg je een duidelijk beeld van wat een Accountant in de auditpraktijk precies doet, hoe de sfeer op het kantoor is én krijg jij antwoord op de vraag of jij je hier thuis voelt. De belangrijkste vaardigheden die je als accountant nodig hebt, leer je door deze simpelweg zelf in de praktijk te brengen. Wij geven je de mogelijkheid om je te oriënteren in de praktijk en te ervaren wat de voordelen van een multidisciplinaire samenwerking zijn. Kortom, wil jij de basis leggen voor een carrière als Registeraccountant? Word dan Werkstudent bij ons!

Wat wij graag in jou terug zien

  • Een (bijna) afgeronde WO opleiding Accountancy of Bedrijfseconomie;
  • Bereidheid tot het volgen van de RA-studie, maar bij ons geen up-or-out;
  • Uitstekende mondelinge- en schriftelijke communicatieve vaardigheden;
  • Affiniteit met het midden- en klein bedrijf is een pré.

Wat je van ons mag verwachten

Wij helpen je bij het herkennen, ontwikkelen en benutten van je talenten en vaardigheden, zowel op vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak. Met een uitgebreid pakket aan studiefaciliteiten zowel vaktechnisch als op het gebied van vaardigheden wordt je persoonlijke ontwikkeling verder gestimuleerd. Daarnaast krijg je vanaf je eerste werkdag een persoonlijke mentor toegewezen, die je ondersteunt en mede toeziet op het behalen van specifieke doelen, afgestemd op jouw behoefte. Daarnaast maken wij volop gebruik van  automatiseringsmogelijkheden en zijn wij vooruitstrevend op het gebied van audit-software. Goede arbeidsvoorwaarden vinden wij vanzelfsprekend,  maar wat wij echt belangrijk vinden en naar streven is een goede balans in werk en privé.

Solliciteren bij HLB Witlox Van den Boomen

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Aarzel dan niet en neem contact op met Tess Rosdorff, Campusrecruiter via tess.rosdorff@hlb-wvdb.nl of +31 881 948 113. We brengen je graag in contact met een toekomstige collega, voor een volledig beeld van de praktijk.

Wil jij graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom HLB Witlox Van den Boomen? Volg dan onze bedrijfspagina via LinkedIn, wij verwelkomen je graag binnen ons netwerk!