Follow us
You are here:

Stage HR

Main partners

Company
Boels Rental
Type
Internship
Location
Other
Sector
Human resource, Logistics, Organisation & Processes, Supply Chain
Required language
Dutch

Description

Dit is de rol

Boels pitstop

Kom jij het HR team van Boels versterken? Als stagiair HR binnen het Boels hoofdkantoor in Sittard begeleiden wij jou in het ontwikkelen van je kennis en vaardigheden op gebied van Human Resources. Op de afdeling HR Service Center ga jij aan de slag met het doorvoeren van wijzigingen in ons systeem. Je houdt de personeelsadministratie op orde en wordt je mee genomen door het nieuwe verzuimproces om te kijken naar de verbetermogelijkheden. Omdat het een nieuw proces is ga jij aan de slag met het schrijven van een proces beschrijving. De focus hierbij ligt op Nederland maar er wordt ook een kijkje genomen binnen andere Boelslanden.

Naast deze drie kernactiviteiten werk je als stagiair HR in Sittard volledig mee met de waan van de dag. Je zult wekelijks en periodiek verschillende meetings bijwonen en hebt dagelijks overleg met jouw collega’s. Om ervoor te zorgen dat jij voldoende kennis en ervaring op doet wordt je dagelijks begeleidt door vakbekwame collega’s en vinden er regelmatig voortgangsgesprekken plaats om te kijken naar je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

De Boels-Familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie!
Het oranje team in Sittard waar jij bij kan horen bestaat in totaal uit 19 enthousiaste collega’s waarvan 7 directe collega’s. Het is een groot team dat op zoek is naar een echte teamplayer. Regelmatig gaat het team er met z’n allen op uit om de band te versterken door het organiseren van leuke team uitjes.

Het oranje team en jij

Leergierig, nieuwsgierig: jij bent het en dus pas jij binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als stagiair HR de beste te worden bij Boels:

  • Volg je een HBO opleiding Human Resources of vergelijkbaar;
  • Ben je een echte initiatiefnemer met een ‘can-do’ mentaliteit;
  • Beheers je zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift;
  • Duurt je stage minimaal 5 maanden.

Je krijgt een heleBoels

Als je ons team komt versterken als stagiair HR, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

  • Een passende stagevergoeding;
  • Reiskostenvergoeding richting Sittard;
  • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven.

Boelseye!

Is deze vacature van stagiair HR in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatApp op 06 11 388 071 of via mail: nina.borghoms@boels.nl. Hoor ik snel wat van je?

Interesse? Klik dan hier om naar de originele vacature te gaan!