Afstudeerstage Audit

Company
HLB van Daal & Partners
Type
Thesis internship
Location
Other
Sector
Audit
Website
http://www.hlb-van-daal.nl

Description

Vacature - Afstudeerstage Audit

HLB VAN DAAL EN WVDB PAKKEN DE KANS SAMEN ÉÉN TEAM TE VORMEN. EEN NIEUWE ORGANISATIE WAAR GROOTSE DINGEN GAAN GEBEUREN EN WAAR ENERGIE VRIJKOMT. MEER WETEN OVER DEZE FUSIE EN OVER ONDERSTAANDE VACATURE? JE VINDT HIER ALLE INFORMATIE TERUG.

Voor de auditpraktijk op de volgende vestiging: Valkenburg, zijn wij op zoek naar een:

Afstudeer stagiair(e) Audit. Starten kan vanaf November 2021 of Februari 2022

Hoe ziet je dag er uit als Afstudeerstagiair(e)?

Wanneer je stage loopt in de auditpraktijk, ontdek je waar mensen zich onderscheiden door wie ze zijn en wat ze doen. In een relatief korte periode krijg je een duidelijk beeld van wat een accountant in de auditpraktijk precies doet, hoe de sfeer op het kantoor is én krijg jij antwoord op de vraag of jij je hier thuis voelt. De belangrijkste vaardigheden die je als accountant nodig hebt, leer je door het simpelweg te doen. Wij geven je de mogelijkheid om je te oriënteren in de praktijk en door te ervaren wat de voordelen van een multidisciplinaire samenwerking zijn.

Je afstudeerstage staat in het teken van het schrijven van een scriptie. Bij ons voer je zelfstandig je onderzoek uit, waarbij je het onderwerp en de onderzoeksvraag zelf bepaalt. Zo kun je direct gebruik maken van de vakkennis die binnen onze organisatie aanwezig is. Met een ervaren accountant als stagebegeleider, bieden wij kennis en begeleiding om je scriptie uit te werken. Indien je het leuk vindt om mee te gaan naar de klant of andere werkzaamheden uit te voeren die in een controlepraktijk voorkomen, dan bieden wij jou die ervaring graag aan. Kortom wij bieden een afwisselende, leerzame maar vooral plezierige afstudeerstage aan!

Wat kunnen wij jou bieden?

·         Een gave stageplek binnen de controlepraktijk in Valkenburg;

·         Dynamische leer- en werkomgeving met informele werksfeer;

·         We helpen je verder met het ontwikkelen van jouw passie;

·         Een buddy (één van je directe collega’s) die je met raad en daad bijstaat;

·         Stagevergoeding van € 600,- per maand.

Wij helpen je bij het herkennen, ontwikkelen en benutten van je talenten en vaardigheden, zowel op vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak. Met een uitgebreid pakket aan studiefaciliteiten zowel vaktechnisch als op het gebied van vaardigheden wordt je persoonlijke ontwikkeling verder gestimuleerd. Daarnaast krijg je vanaf je eerste werkdag een persoonlijke buddy toegewezen, die je ondersteunt en mede toeziet op het behalen van specifieke doelen, afgestemd op jouw behoefte. Daarnaast maken wij volop gebruik van automatiseringsmogelijkheden en zijn wij vooruitstrevend op het gebied van audit-software. Goede arbeidsvoorwaarden vinden wij vanzelfsprekend, maar wat wij echt belangrijk vinden en naar streven is een goede balans in werk en privé.

Waarmee daag jij ons uit?

Initiatiefrijk | Enthousiasme | Kwaliteitsgericht

·       Een (bijna) WO opleiding Accountancy of Bedrijfseconomie;

·       Bereidheid tot het volgen van de RA-studie, maar bij ons geen up-or-out;

·       Uitstekende mondelinge- en schriftelijke communicatieve vaardigheden;

·       Affiniteit met het midden- en klein bedrijf is een pré;

·       Kernwaarden van jou zijn: gedreven, kwaliteitsgericht, analytisch en proactief.

 Ben jij enthousiast?

Ben je gedreven om het beste uit jezelf en onze klanten te halen? Aarzel dan niet en neem contact op met Myrthe van Dooren, Talent Acquisitie Specialist, tel. 0648057334. We brengen je graag in contact met een toekomstige collega, voor een volledig beeld van de praktijk.

Direct solliciteren? Reageer dan door op de button solliciteren te klikken bovenaan de pagina.

Nieuwsgierig naar onze organisatie? Neem snel een kijkje op onze bedrijfspagina op LinkedIn!

 

Klik hier om naar de originele vacature te gaan!