Follow us
You are here:

Junior assistent accountant audit

Main partners

Company
Koenen en Co
Type
Vacancy
Location
Other
Sector
Accounting & Controlling, Audit, Controlling
Required language
Dutch
Website
http://www.koenenenco.nl

Description

Koenen en Co zoekt een junior assistent accountant m/v
DIE DE CONTROLE NIET LOSLAAT

Vestiging: Roermond 
Vakgebied: Audit & Assurance
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: WO

Met jouw kennis op het gebied van accountancy en je grondige aanpak focus jij je volledig op de controle. Je richt jouw scherpe, onafhankelijke en analytische blik op zeer complexe controleopdrachten en combineert daarbij nauwkeurigheid met overzicht. Daardoor begrijp je ook de processen en de context, en weet je dat de controle meer waard is dan een wettelijke verplichting. Je ziet tussen alle regels en cijfers waar de ondernemer naartoe wil. 

Je bent kritisch en resultaatgericht. Niets neem jij klakkeloos over. Maar je bent ook een fijne samenwerker. Zowel met je collega’s als met de klant bouw je een goede relatie op. Je functioneert uitstekend in de dynamiek van wisselende teams. Je bent leergierig en gezond eigenwijs en ontwikkelt je eigen opvattingen. Ook heb je gevoel voor de politieke verhoudingen en belangen in een organisatie. 

Binnen de Audit & Assurance B.V. werken 35 medewerkers vanuit Venlo, Roermond en Maastricht iedere dag aan hun onafhankelijke taak voor uiteenlopende klanten. In een cultuur van continu verbeteren, dragen we bij aan een gezonde financiële wereld en transparant ondernemerschap.

Opleiding en ervaring: Je hebt je wo diploma (Accountancy of Bedrijfseconomie) vers op zak en hebt mogelijk al wat werkervaring opgedaan binnen de accountancybranche tijdens een stage, werkstudentschap of bijbaantje. Je bent bereid in september te starten met de opleiding tot Registeraccountant.

Is deze functie op jouw lijf geschreven? Solliciteer dan via de site: https://koenenenco.nl/vacature/junior-assistent-accountant-audit-wo-349442

Suczes. Een kwestie van doen.