Scriptiestage Accountancy (RA) Eindhoven of Maastricht Sep/Feb 19

Company
Deloitte Netherlands
Type
Thesis internship
Location
Eindhoven, Maastricht
Sector
Accounting & Controlling, Audit
Required language
English
Website
http://www.deloitte.nl/carriere

Description

Wij zijn op zoek naar jou!

Ben jij Masterstudent AccountancyBedrijfseconomie of Controlling en op zoek naar een uitdagende betaalde scriptie stage? Kom dan bij onze Audit afdeling jouw scriptie schrijven.

Dit ga je doen: Jouw scriptie schrijven onder professionele begeleiding & ervaring op doen bij toonaangevende opdrachtgevers.
Tijdens jouw scriptie stage bij Deloitte krijg je intensieve ondersteuning van je scriptiebegeleider, bij wie je altijd terecht kunt voor advies. Daarnaast kan je ook gebruik maken van onze database en ons interne vaktechnisch bureau. Tijdens je scriptie stage heb je de mogelijkheid om als lid van het Audit team mee te gaan naar onze klanten en onderdelen van een controle uit te voeren of te helpen bij het beoordelen van de administratieve organisatie.


Jouw toekomst: stage leidt tot topbaan
Na een geslaagde stageperiode blijven we graag met je in contact voor een toekomstige functie als assistent-accountant.
Hoe ziet die toekomst eruit als accountant? Je start vanaf dag één met de RA-opleiding. Daar blijft het echter niet bij. Wij faciliteren opleidingen om jouw management- en adviesvaardigheden te ontwikkelen. Na een periode van twee tot drie jaar vorm je je tot een breed inzetbare accountant en ga je je toespitsen op het sparren met de klant en het begeleiden van junior collega’s.

Dit ben jij: een ambitieuze master student die de top wil bereiken!
Om als scriptie stagiair bij ons aan de slag te gaan:

  • Ben je bezig met een Master Accountancy, Controlling of Bedrijfseconomie;
  • Heb je een passie voor cijfers en een duidelijke motivatie voor het accountancy vak;
  • Heb je een gezonde dosis humor en doorzettingsvermogen;
  • Ben je een echte teamplayer;
  • Heb je de ambitie om net zoals je aankomende collega’s één van de besten in je vakgebied te worden.

Na een geslaagde stageperiode praten we graag verder over de mogelijkheden om bij ons te starten als accountant.  

Werkgebied

Onze audit praktijk kent verschillende servicelines, waarbinnen je als starter een kijkje kunt nemen

  • Public: De Public Sector omvat 46% van het BNP. Hier maak je een “ impact on society”. Onze klanten bevinden zich in de segmenten Zorg, onderwijs, rijksoverheid, lokale en regionale overheid en woningcorporaties.
  • Private: De Private Sector wordt ook wel de “motor van de Nederlandse economie” genoemd. Kenmerkend zijn de lange termijn doelen, stabiliteit en loyaliteit.Onze klanten zijn familiebedrijven en High Net Worth individuals, Private Equity owned businesses en Private companies inclusief Small Listed entities.
  • IFS: Bij de International & Financial Services Sector werk je voor ons wereldwijde Deloitte network en voor toonaangevende financiële instellingen. Denk daarbij aan Fortune 500 internationale bedrijven en banken, verzekeringsmaatschappijen, hotels, vastgoed- en pensioenfondsen.
  • Listed & PCAOB: In de Listed & PCAOB Sector worden de grote beursgenoteerde klanten uit Nederland en Amerika bediend. Dit zijn bedrijven genoteerd aan de AEX en AMX en US-listed bedrijven.

Stage lopen binnen onze audit betekent kennis maken met een team met jonge, ambitieuze en enthouiaste collega's. De sfeer binnen audit kenmerkt zich als informeel en toegankelijk. Je hebt de mogelijkheid om deel te nemen aan tal van sociale activiteiten, onder andere diners met je eigen jaarlaag, afdelingsborrels of de jaarlijkse skireis. 

Arbeidsvoorwaarden

Met kantoren in heel Nederland en ruim 5500 medewerkers is Deloitte een toonaangevende organisatie op het gebied van Audit, Tax & Legal, Consulting, Risk Advisory en Financial Advisory. Onze collega's zijn marktleider in diverse segmenten van de markt. Dat betekent dat je met ambitieuze, hoogopgeleide collega's werkt, vaak in multidisciplinaire en internationale teams. In een open en professionele bedrijfscultuur met veel ruimte voor innovatie en eigen initiatief. En met arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw ambitie en behoeften, zoals een laptop en een stagevergoeding.

Let op: solliciteren kan tot en met zondag 15 december 2018!

Meer weten? Vraag het aan Julia. Of neem een kijkje op de website: https://werkenbijdeloitte.nl/vacatures/scriptiestage-audit-regio-zuid-e440062

Julia Schaefer, Campus Recruiter Audit